Meer en meer mensen met ziekte van Crohn of colitis ulcerosa, - of mensen uit hun directe omgeving - zetten zich actief en SPORTIEF in om aandacht te vragen voor de problematiek en om de werking van CCV vzw te ondersteunen.

Wij zijn dan ook erg blij met het voorstel van Stijn.

Wie zich geroepen voelt mag contact met ons opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of rechtstreeks met Stijn: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CCV vzw zal voor passende T-shirts zorgen!

Ook supporters mogen zich melden.

Over Stijn:

"Ik ben Stijn , 35 jaar oud – vader van een zoontje van 4, en heb een lieve vrouw – Jammer genoeg heb ik ook de ziekte van Crohn sinds 2009 ( vastgesteld ). Momenteel ben ik in behandeling met Entyvio, waarvan we de resultaten nog wat moeten afwachten, maar het gaat al bij al wel aardig. Nu ben ik beginnen hardlopen omdat ik me ook niet wil laten kennen. Graag had ik getraind om de 20 km van Brussel te lopen op Zondag 28  mei 2017 en de vraag was of ik jullie eventueel kon vertegenwoordigen – Enerzijds om andere mensen met Crohn een hart onder de riem te steken, anderzijds om mezelf te motiveren en een doel te stellen. "

 

" Crohn- en Colitis ulcerosa Vereniging vzw loopt zich in de kijker!"

CCV-VZW

Groeneweg 151
3001 Heverlee
[email protected]
[email protected]
0472/51.63.51 of 0468/27.70.52

 

     

Stuur je post naar

Domein Borgeind
Borgeindstraat 13/5
2900 Schoten

 

   

Bezoek ons ook op

Website administrator: Vincent Reynders.

 

     
Back to top