Ga verder naar de inhoud

Patiëntenwebinar

28 sep. 2023

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze aankomende patiëntenwebinar op 17 oktober 2023 om 19u.

Ontdekken, begrijpen, actie nemen

In de nasleep van de COVID-19 pandemie willen patiënten meer zeggenschap hebben over hun eigen gezondheid. Autonomer worden als patiënt begint met het vermogen om door het gezondheidszorgsysteem te navigeren.

Hoe kunnen we deze autonomie dan vergroten in verschillende fases van het traject van de patiënt (diagnose, medicatie, pijnbestrijding, terugkeer naar het werk, etc.)?

Neem deel aan deze webinar en ontdek het!

Online of fysieke aanwezigheid

17 Oktober (NL) 19u-20u15

Pleinlaan 17, 1050 Elsene (Pfizer)


Waarom deelnemen aan de webinar?

Dit evenement heeft als doel middelen aan te bieden aan patiënten om beter te navigeren binnen het gezondheidszorgsysteem en toegang te krijgen tot relevante documentatie (brochures, websites, flyers, etc.) voor uw aandoening.

Geregistreerde deelnemers hebben toegang tot post-webinar bronnen, zodat u presentaties kunt bekijken, gerelateerde informatie kunt raadplegen en waardevolle hulpmiddelen kunt verkrijgen.

Bovendien biedt de webinar virtuele stands aan waar u verschillende patiëntenorganisaties, ondersteuningsnetwerken, bronnen en initiatieven kunt verkennen die uw navigatie door het gezondheidszorgsysteem kunnen verbeteren.

Met de steun van deze sponsors Alle sponsors bekijken

Platinum

Gold

Silver

Sandoz - Amgen - Coloplast - Biogen - Fresenius Kabi - Mendes S.A. - Viatris - Bristol Myers Squibb - ProDigest