Ga verder naar de inhoud

Takeda is een patiëntgericht, op waarden gebaseerd en door Onderzoek & Ontwikkeling gedreven biofarmaceutisch bedrijf. Het zet zich in om een betere gezondheid en een heldere toekomst te bieden aan mensen, wereldwijd. Onze passie en het nastreven van mogelijk levensveranderende behandelingen voor patiënten liggen diep geworteld in de ruim 240 jarige Japanse geschiedenis van het bedrijf. In al onze acties staat de zorg voor patiënten, voor onze werknemers, en voor de planeet centraal.

Alles bij Takeda begint met deze vraag: “Hoe kunnen we meer doen voor onze patiënten?”

Vandaag leveren we levensveranderende behandelingen in vier therapeutische gebieden die de kracht van een innovatieve en wendbare expertise vereisen: Oncologie, Zeldzame Genetische aandoeningen, Hematologie, en Gastroenterologie (GI).

Takeda België streeft ernaar het leven van patiënten met gastro-intestinale ziekten te verbeteren, dankzij innovatieve geneesmiddelen en een toegewijde ondersteuning bij het ziektebeheer, zowel voor patiënten als voor professionals in de gezondheidszorg.

Samenwerking met CCV-vzw

We werken samen met patiëntenverenigingen, waaronder CCV, om ervoor te zorgen dat patiënten op de meest geschikte en effectieve manier kunnen worden ondersteund.

Zo ontwikkelde Takeda België speciale blogs over de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa, die beschikbaar zijn zowel in het Nederlands als in het Frans, en die een platform bieden aan patiënten en hun familieleden om wetenschappelijke en praktische informatie over hun ziekte te vinden en hun ervaringen met het leven met een inflammatoire darmziekte (IBD) te delen.

Meer recent lanceerde Takeda Belgium, in samenwerking met het az Groeninge, een kinderboek en animatiefilpje genaamd "Mama heeft Crohn", om IBD-patiënten te ondersteunen bij het uitleggen aan kinderen wat de ziekte inhoudt en welke impact die heeft op hun dagelijks leven. Het boek en de korte video leggen de ziekte, en de impact ervan, op een zeer kindvriendelijke manier uit.

En voor alle IBD-patiënten, is 'For You, With You' een intuïtieve, continu beschikbare online hulpbron die u kan helpen om het advies van uw zorgteam in de praktijk te brengen, als onderdeel van uw dagelijks leven.

Met de steun van deze sponsors Alle sponsors bekijken