Ga verder naar de inhoud

« For You With You». Dit is de naam van het nieuwe ondersteuningstool dat Takeda Belgium lanceert voor alle patiënten die lijden aan chronische inflammatoire darmziekten (IBD). Dit digitale tool, gratis beschikbaar op een mobiele app’ en een website, heeft tot doel patiënten en zorgverleners te ondersteunen bij het optimaliseren van het beheer van deze darmziekten en hun behandelingen.

Een digitaal hulpmiddel ter ondersteuning van patiënten Leven met colitis ulcerosa of de ziekte van Crohn vereist een aantal praktische maatregelen en veranderingen in levensstijl. Dedigitale tool « For You With You » is ontwikkeld met als doel om IBD-patiënten te ondersteunen bij hun behandeling enhun levenskwaliteit te verbeteren. Het stelt patiënten in staat te begrijpen hoe ze zorgtips in hun dagelijks leven kunnen toepassen. De mobiele app’ biedt toegang tot hulpmiddelen, informatie en hulpbronnen zoals het:

Dit initiatief van Takeda België maakt deel uit van een wereldwijd engagement om "te luisteren naar patiënten met IBD, gezondheidswerkers en zorgverleners, en hen te helpen hun leven ten volle te leven door hen te ondersteunen wanneer ze het nodig hebben, waar ze het nodig hebben en hoe ze het nodig hebben".

Naar gepersonaliseerde geneeskunde en monitoring voor IBD-patiënten Het hulpmiddel « For You, With You » biedt flexibele oplossingen die patiënten toegang geeft tot informatie en zelfcontrole tools waarmee ze in contact kunnen blijven met hun zorgteam. Het beoogt de communicatie tussen patiënten en medisch personeel te versterken om een zo gepersonaliseerd mogelijke medische zorg te versterken, met als einddoel de aanpak en follow-up van IBD-patiënten te verbeteren. Er is met name een deel van de app gereserveerd voor patiënten die een specifieke behandeling ondergaan. Dit gedeelte kan door de patiënt worden ontgrendeld met een code die ze van hun gastro-enteroloog krijgen.

Het bevat aanvullende informatie, video's en hulpmiddelen om hen tijdens hun behandeling te helpen. « For You, With You » introduceert nieuwe hulpmiddelen voor gepersonaliseerde geneeskunde, waardoor elke IBD-patiënt en het medisch personeel de meest geschikte follow-up voor de situatie van de patiënt kan vinden.

Gratis beschikbaar Patiënten kunnen op verschillende manieren gratis toegang krijgen tot « For You With You» :

• Via de mobile app voor iOS en Android

• Op de internet website

• Via uw arts - via een portaal voor zorgverleners die hen in connectie kan brengen met hun patiënten

Met de steun van deze sponsors Alle sponsors bekijken

Platinum

Gold

Silver

Coloplast - Fresenius Kabi - Mendes S.A. - Norgine - Tillotts Pharma - Viatris - Bristol Myers Squibb - ProDigest